Gran Tarajal havn

En fiskerlandsby med en havn
Puerto de Gran Tarajal ligger sør på Fuerteventura og har plass til både fritidsbåter og fiskebåter på de 170 kaiplassene. Havnen ligger i den lille landsbyen med samme navn, som har en solide fiskertradisjoner, og sjøen er rolig fordi det lokale terrenget skjermer havnen. Dokken kan tilby båtheis, kran og slipp, mens pongtongene har elektrisitet og drikkevann. Det er også vaskerom som er tilgjengelige for alle brukere av marinaen.
En rolig marina å ankre opp i på Fuerteventura
Gran Tarajal har en strandpromenade som går like ved marinaen, der det er mange fritidstilbud og muligheter for gastronomiske opplevelser. Alle som besøker denne rolige havnen, bør ta seg tid til å nyte den ferske fisken som tilberedes på de mange koselige lokale restaurantene. 24 timers vakthold i havnen gjør at de besøkende kan slappe av på land uten å bekymre seg over båten.
Lashings
170
Max draught
5 m.
Max length
14 m.
Drinkable water
Catering
Power
Localidad
Tuineje

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk fasilitetene på en ansvarlig måte og følg alltid instruksjonene til havne- og marinepersonell.
- Gå ikke inn på eller gjennom steder som er forbudt for uvedkommende.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
4
255
13 256
262
10045