SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Real Club Golf de Tenerife

Real Club de Golf de Tenerife – Golfbaner på Tenerife
Real Club de Golf de Tenerife – Golfbaner på Tenerife
Real Club de Golf de Tenerife – Golfbaner på Tenerife

Spanias nest eldste golfbane ligger på Tenerife

Real Club de Golf de Tenerife er Spanias nest eldste golfbane. Denne banen ble grunnlagt i 1932 av Antonio Lucena, Andrés Alberto, Joaquín Laynez og Aureliano Yanes, som alle var kjente spillere i klubben, og du finner den i nordøstre del av Tenerife. Den er designet i et område med åkere, frukttrær og til og med en gammel lund, og disse er perfekt integrert i elementene på banen, noe som skaper en avslappet atmosfære der du hele året kan spille golf i strålende sol.

Golf rett ved flyplassen Tenerife Norte

Real Club de Golf de Tenerife ligger bare noen få minutters kjøring fra flyplassen Tenerife Norte, og dette er en bane som setter store krav til både ferdighetene og den fysiske formen til spillerne. På grunn av geografien i området har traseene store høydeforskjeller, og det er derfor sterkt anbefalt å bruke en elektrisk golfbil. Golfbanen består av 18 par 71-hull med små og dype juv som brukes som naturlige hindringer. I tillegg har du her fire par fem-hull med lang avstand, noe som gjør dette til en vanskelig, men stimulerende bane for erfarne golfspillere.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET
18

18

71

71

Hombres 28 / Mujeres 34

Hombres 28 / Mujeres 34

OPPDAG