SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Buenavista Golf

Buenavista Golf – Golfbaner på Tenerife
Buenavista Golf – Golfbaner på Tenerife
Buenavista Golf – Golfbaner på Tenerife

En golfbane som ligger mellom Atlanterhavet og fjellkjeden Teno

Buenavista Golf ligger i nærheten av det lille turiststedet Buenavista del Norte, som ligger nordøst på Tenerife. Banen ble designet i 2003 av verdensmesteren Severiano Ballestros og har en rute som går gjennom et område beskyttet av fjellkjeden Teno og havet. Det er så nære klippeveggen av du ved enkelte hull får følelsen av å slå ballen ut over Atlanterhavet. Buenavista Golf er en golfbane der havet har hovedrollen i spillet.

Golf med havutsikt på Gran Tenerife

Buenavista Golf grenser til havet. Det betyr at når du spiller på greenen til fem av hullene, ser du bølger som bryter bare få meter unna. Men det krever også en høyere grad av presisjon for å unngå at du mister ballen på hull 15 og 17. Mellom hull 9 og hull 18 ligger det et sentralt vann som er knyttet sammen med fossefall. Dette skaper også en hyggelig atmosfære. Som følge av hvordan banen er tilpasset terrenget, ble den tildelt Premio Madera Verde i 2006, og den har også blitt sertifisert i henhold til ISO 14001 og 9001.

Isla Tenerife

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET
18

18

72

72

OPPDAG