Abama Golf

En perfekt plan for en golfferie på Tenerife

Abama Golf & Spa Resort tilbyr en perfekt pakkeplan hvis du har lyst på en ferie fylt med golf og avslapning på sørøstkysten av Tenerife. Banen ble designet av Dave Thomas – som både er golfproff og arkitekt med golfbaner som spesialitet – i 2005 og ligger inne på en resort, der alle installasjonene er designet med tanke på avslapning. Dette er et ideelt sted å tilbringe en rolig og solfylt ferie med en spektakulær utsikt til La Gomera og Atlanterhavet.

En resort med golfbane og privat strand i en av Teides skråninger

Abama Golf & Spa Resort ligger i en av Teides skråninger, mer konkret i nærheten av det lille turiststedet Playa de San Juan, og anlegget er godt egnet for alle slags handicap som følge av de store greenene. Banen kan skilte med 22 dammer som er knyttet sammen med små fosser, hvite bunkere og til og med muligheten til å hente krefter ved å få servert fersk frukt uansett hvor på banen du befinner deg. I tillegg har du her en egen strand som kun er tilgjengelig for resortens gjester.

Even
72
Handicap
Hombres 28/Mujeres 36
Hole number
18
Round time
-
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Localidad
Guía de Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder.
- Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
1
258
13
262
10045