SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Lanzarote Golf

Lanzarote Golf – Golfbaner på Lanzarote
Lanzarote Golf – Golfbaner på Lanzarote
Lanzarote Golf – Golfbaner på Lanzarote

En golfbane få minutter unna flyplassen på Lanzarote

Bare ti minutter fra flyplassen på Lanzarote, og i nærheten av det store turistsenteret Puerto del Carmen, finner du Lanzarote Golf. Dette anlegget ble laget av den kjente golfarkitekten Ron Kirby, og banen er vendt mot havet. I tillegg er designen er perfekt integrert i det typiske landskapet på sørkysten av Lanzarote. Banen ble bygget på naturlige platåer og hviler på små bølger i terrenget som er i harmoni med utsikten til Atlanterhavet og Fuerteventura.

En golfbane på Lanzarote som er egnet for alle slags handicap

Lanzarote Golf har en linkdesign med brede fairwayer og store greener, noe som legger alt til rette for en komfortabel spilleopplevelse uansett handicap. Banen omfatter fire par 3-hull, fire par 5-hull og ti par 4-hull på bølgeformet terreng, og du kan fortsatt se noen av de gamle steinmurene som i sin tid ble brukt som grenser i området. På hull 3 kan det hende at vinden skaper vansker når du slår, men på det sjuende hullet, som er et par 5-hull, kan den være til hjelp – såfremt det er nordavind.

Isla Lanzarote

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET
18

18

72

72

36,4

36,4

4.30 horas

4.30 horas

OPPDAG