Salobre New Course

Tren på golf på Gran Canaria rett ved siden av et fem-stjerners feriested

Den nye banen, New Course, ble bygget i 2008 og renovert med nye tees for ca. 4 år siden. Banen ble designet av Ron Kirby og har gjennomgått en enorm utvikling de siste årene. Omgitt av natur og med utsikt over fjellene og feriestedet som utfordrer til å møte handikappet, er bare nok en grunn til å spille. Den gamle banen, Old Field, som ble åpnet i 1999, er den som tar imot alle besøkende på feriestedet. En vakker bane rik på vegetasjon, hull som er skapt for begeistring og til å teste tekniske slag som er typiske for den profesjonelle kretsen. Denne 18-hulls PAR 71-banen ble designet av Roland Favré og har vært vertskap for like viktige mesterskap som PGA i Spania i 2006, og de spanske senior- og kvinnemesterskapene i 2001, og nylig, i august 2022, var det stedet for Canarias amatørmesterskap. Som om ikke det var nok, har Salobre Golf et “Club Fitting Centre”, et område som hjelper spillere med å forbedre spillet sitt ved å bruke den nyeste teknologien “Trackman System”. Dette systemet gjenspeiler alle detaljene i variasjonene til spillerens svingbevegelse, med presisjonen til en kampradar, og gir forslag til forbedring av slagene dine og dermed resultatene på banen.

Even
36
Handicap
36 ladies & 28 gentlemen
Hole number
9
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Maspalomas
For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder.
- Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
2
258
258
262
10045