Meloneras Golf by Lopesan

En krevende golfbane i nærheten av Maspalomas

Meloneras Golf by Lopesan er en golfbane som er designet for høye tekniske ferdigheter. Den ble designet av den prisbelønte arkitekten Ron Kirby og har en stigende vanskelighetsgrad som er egnet for spillere med ulike handicap. Det 14. og 16. hullet krever for eksempel presisjon, ettersom ballen må over et juv. Banen ligger på sørkysten av Gran Canaria – svært nære turistsenteret Maspalomas – og er tiltenkt spillere som virkelig ønsker å sette ferdighetene sine på prøve.

Golf med havutsikt på Gran Canaria

I den første omgangen på Meloneras Golf by Lopesan får du en imponerende utsikt mot fjellene i søndre del av Gran Canaria, og i den andre omgangen ser du havet og småbåthavnen Pasito Blanco. Banen ligger så nære havet at greenen ved 13., 14., 15. og 16. hull ser ut til å gå ned i havet. 18 par 71-hull i en oase med palmer og dammer i nærheten av hotellet Lopesan Costa Meloneras – som er et firestjerners hotell.

Even
71
Handicap
Hombres 26 / Mujeres 36
Hole number
18
Round time
4.30 horas
Buggy
Accomodation
Catering
Club rental
Parking
School
Pitching area
Putting green
Localidad
Meloneras
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
  • Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder.
  • Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
2
258
13
262
10045