SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Maspalomas Golf

Maspalomas Golf – Golfbaner på Gran Canaria
Maspalomas Golf – Golfbaner på Gran Canaria
Maspalomas Golf – Golfbaner på Gran Canaria
Maspalomas Golf – Golfbaner på Gran Canaria

En golfbane omgitt av Las Dunas de Maspalomas

Maspalomas Golf ble designet i 1968 av arkitekten Mackenzie Ross, som hadde golfbaner som spesialfelt, og banen er omgitt av naturparken Las Dunas de Maspalomas. Banen ligger ved turistsenteret Maspaloma på sørkysten av Gran Canaria, og her får du en utrolig utsikt til de enorme gylne sanddynene med Atlanterhavet som bakteppe. Brisen fra havet og varmen fra solen gjør at en golfrunde her er like hyggelig hele året.

Golf og pilates på Gran Canaria

Maspalomas Golf har en flat og lang bane, og den har en trivelig design med brede fairwayer, noe som gjør at du kan slå uten å være redd for å miste ballen. Og nettopp det er grunnen til at de 18 hullene – som er strategisk omgitt av gylne bunkere – er ideelle for spillere med høyt handicap. I tilknytning til banen finnes det også muligheter for å drive med pilates, slik at du kan bedre den fysiske formen din og bygge deg opp mer styrke og utholdenhet samt få en bedre holdning. Mange ledsagere som ikke spiller, benytter seg også av dette tilbudet for å slappe av.

Isla Gran Canaria

For the latest available information about opening hours, reservations, locations and contact details, see the official website.

BESØK NETTSTEDET
18

18

73

73

36

36

4 horas

4 horas

OPPDAG