Siam Park

Europas største vannland ligger i Adeje

Siam Park er det største vannlandet i Europa. Vannlandet, som ligger i Adeje sør på Tenerife, har et kjempelangt nettverk av imponerende vannsklier. I det 185 kvadratkilometer store vannlandet kan du surfe på gigantiske bølger, suse i full fart fra svimlende høyder og krysse et basseng fullt av haier. Vil du skjemme bort deg selv, kan du tilbringe en perfekt dag i de private hyttene i thailandsk stil. Siam Park er rett og slett et skikkelig adrenalinkick.

Spennende og fartsfylte gruppeaktiviteter

Vannlandet har en rekke spennende aktiviteter som passer perfekt for familier med barn i tenårene. Siam Beach har tre meter høye kunstige bølger, de største i verden, som er ideelle hvis du vil lære deg å surfe. Tower of Power rager hele 28 meter i været, og dette tårnet er en mer eller mindre loddrett sklie som sender deg lukt ned i et haibasseng. Den forsvunne festningen i Lost City er perfekt for unge eventyrere med sine fossefall, broer og sklier.

Catering
Parking
Shows
Localidad
Adeje
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
Stikkord
Etiquetas
1
9
14
262
262
10045