Pirámides de Güimar

Utforsk pyramideparken på Tenerife

Sørøst på Tenerife ligger Parque Etnográfico Pirámides de Güímar. Den er bygget rundt de seks trappepyramidene som finnes i området. Hver av pyramidene er cirka fire meter høye, og hvem som bygget dem, er fortsatt uklart. På museet kan du også lære mer om andre pyramider som finnes rundt om i verden, og de gamle sivilisasjonene som bygget dem. Det er også et område som er viet båtene disse kulturene brukte, og den viktigste drivkraften bak denne parken var eventyreren Thor Heyerdahl, som er viden kjent for sine maritime ekspedisjoner.

Besøk de tematiske stiene og hagene

Hagene i parken er en annen attraksjon: de kan utforskes via de ulike tematiske stiene. O det er ikke medregnet den enestående Jardín Venenoso – den giftige hagen – der over 70 giftige plantearter fra hele verden er samlet. Den beste måten å utforske parken i ro og mak på, er å tilbringe hele dagen i den. I så fall blir kaféen med utsikt til pyramidene et obligatorisk stopp for å samle krefter.

Catering
Offers
Parking
Is accessible
Localidad
Güímar
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
Stikkord
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045