Pirámide de Arona

Musikaler sør på Tenerife

Pirámide de Arona, som ligger i Playa de las Américas sør på Tenerife, er en spektakulær, pyramideformet hall som huser forestillinger, utstillinger og arrangementer av alle slag. Musikk- og danseforestillingene som arrangeres med jevne mellomrom i konsertsalen, er populære blant både turister og lokalbefolkningen. Denne imponerende kombinasjonen av kunst og det siste innen audiovisuell teknologi er en opplevelse du ikke må gå glipp av.

En perfekt kveld i en unik konsertsal

Det ligger mange hoteller og restauranter like i nærheten av Pirámide de Arona: Få med deg den eneste forestillingen i sitt slag i denne praktfulle konsertsalen, og deretter kan du spise lokale og internasjonale retter på en av restaurantene i strøket – med andre ord en helt spesiell kveld på byen. Vi må heller ikke glemme nærheten til stranden, lyden av bølgene og de behagelige kveldstemperaturene sør på Tenerife.

Catering
Is accessible
Localidad
Arona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
  • Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
  • Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
Stikkord
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045