Parque Marítimo César Manrique

Spektakulære saltvannsbasseng i hovedstaden på Tenerife

Parque Marítimo, som er designet av César Manrique, ligger på sørkysten av Tenerifes hovedstad Santa Cruz de Tenerife. Herfra får du en fantastisk utsikt mot konserthallen tegnet av Santiago Calatrava, palmehagene og havet. Stedet er lett tilgjengelig via bil og offentlig transport, og her finnes massevis av parkeringsplasser. Fasilitetene omfatter tre saltvannsbasseng, restauranter, uteplasser, garderober med varmt vann og soleområder.

César Manriques umiskjennelige design

Parque Marítimo i Santa Cruz de Tenerife, som er et posthumt arbeid av den berømte kunstneren César Manrique fra Lanzarote, ble åpnet i 1995. Hans design kombinerer naturlige elementer som vulkansk stein, palmer og prydplanter med saltvannsfossefall, og det hele er utsmykket med Manriques berømte vindskulpturer. Parken er åpen hver dag hele året, og lokalbefolkningen strømmer til i helgene og på offentlige fridager. Det finnes ikke noe bedre sted for familier med behov for å slappe av og ha det morsomt.

Catering
Offers
Is accessible
Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
Stikkord
Etiquetas
1
9
14
262
262
10045