Lago Martiánez

Praktfulle svømmebasseng designet av César Manrique

Lago Martiánez er et rekreasjonsområde i Puerto de la Cruz nord på Tenerife. Her får du en enestående utsikt mot havet og fjellet Teide, og blant stedets fasiliteter kan nevnes en stor kunstig sjø omgitt av smaragdgrønne basseng, velpleide hager, uteplasser og restauranter. Parken ble designet midt på 70-tallet av den kjente lokale kunstneren César Manrique fra Lanzarote, som brukte elementer fra tradisjonell kanarisk arkitektur og det lokale plantelivet i arbeidet.

Underholdning for hele familien rett ved havet

Lago Martiánez har status som et sted av kulturell interesse i kategorien Historiske hager og byr på underholdning for folk i alle aldre. Her finnes fire svømmebasseng for voksne og tre for barn, og alle er omgitt av soleområder utstyrt med solsenger og parasoller. Komplekset har flere uteplasser, kiosker, restauranter og, siden 2006, et kasino: med andre ord alt du trenger for en dag med sol og sjø.

Catering
Is accessible
Localidad
Puerto de La Cruz
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
Stikkord
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045