Jungle Park

Det mest berømte ørneshowet på Kanariøyene

Jungle Park, sør på Tenerife, har det mest berømte falkeshowet på Kanariøyene, der ørner og hauker flyr så lavt at de nesten berører hodene til publikum. Barna kan fôre og klappe et stort utvalg ville fugler. Dette er et unikt sted, der de besøkende kan spasere i ro og fred blant eksotiske dyr og rovfugler – en ekte jungel bare et steinkast unna byen Los Cristianos i Arona.

En fredfull jungel i nærheten av Arona, perfekt for hele familien

Jungle Park lar barna føle seg som ekte eventyrere – her får de utforske en enestående dyrehage og botanisk park med naturstier, hengebroer, fosser og tunneler. I parkområdet kan du også oppleve ville kattedyr som sørafrikanske løver, pumaer og til og med en blåøyd hvit tiger, og storker og påfugler vandrer gjerne sammen med de besøkende på rundturen. Du kan også slappe av med kalde drikker i et av de skyggefulle friområdene, mens de eksotiske fuglene spankulerer rett forbi.

Catering
Parking
Shows
Is accessible
Localidad
Arona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
Stikkord
Etiquetas
1
9
14 54805
262
262
10045