Forestal Park

Morsomme aktiviteter i La Esperanzas naturreservat

Klatre til topps i de høyeste trær, snus inn duften av furu, og se hvordan et hav av trær går i ett med Atlanterhavet. I hjertet av La Esperanzas skoger nord på Tenerife ligger Forestal Park, et rekreasjonsområde med høythengende tau og løpestrenger som byr på en rekke morsomme aktiviteter. Forestal Park ligger i en skog med eldgamle trær, og i denne fantastiske parken kan du tilbringe en dag med å gjøre noe helt annet i praktfulle naturomgivelser.

En fornøyelsespark i det vernede landskapet Las Lagunetas

Forestal Park er den største skogbaserte aktivitetsparken på Kanariøyene. Dette rekreasjonsområdet for aktiv turisme ligger i en kanarisk furuskog og er det perfekte sted å tilbringe en dag omgitt av naturen. Her finnes over 90 aktiviteter blant tretoppene, klatrevegg, taubroer og løpestrenger, så vil du prøve noe nytt under åpen himmel, er dette stedet. De mange forskjellige banene egner seg for alle aldre og kondisjonsnivåer. Parkens besøkende bør ha på seg langbukser og joggesko for å få en så komfortabel opplevelse som mulig.

Offers
Parking
Is accessible
Localidad
La Esperanza
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
  • Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
  • Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
Stikkord
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045