Castillo de San Miguel

En middelalderbankett og -turnering sør på Tenerife

Storslåtte Castillo de San Miguel ligger like ved Los Cristianos sør på Tenerife. Her tas besøkende med tilbake i tiden til middelalderen, der de kan oppleve en ekte, spektakulær middelalderturnering mens de nyter et festmåltid. Barna vil bli mektig imponert over styrken til hestene og de skinnende sverdene, og hele familien kan heie på ridderen som representerer dem i turneringen, og le av spilloppene til hoffnarren.

Forestillinger og musikk sikrer en morsom kveld

Etter banketten og turneringen, som ledes av grevene av Castillo de San Miguel, går gjestene videre til den store ballsalen, der de kan se akrobater, ballettdansere og capoeiraspesialister akkompagnert av vidunderlig musikk. Besøker du Castillo de San Miguel sammen med familien eller venner, kommer dere alle til å få en morsom, spennende og uforglemmelig kveld.

Catering
Parking
Shows
Is accessible
Localidad
San Miguel de Abona
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
  • Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
  • Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
Stikkord
Etiquetas
1
9
54805 14
262
262
10045