Aqualand Costa Adeje

Verdens beste delfinshow

Aqualand, som ligger i Costa Adeje, har det eneste delfinshowet i sitt slag på Kanariøyene. Det har blitt utnevnt til verdens beste delfinshow av International Association of Marine Animal Trainers, og forestillingen er et glitrende bevis på intelligensen, styrken og smidigheten til disse fantastiske dyrene, som svømmer i full fart, hopper utrolig høyt og gjør akrobatiske kunster i luften. I Aqualand Costa Adeje sør på Tenerife kan du kombinere det perfekte show med en morsom dag i skliene og svømmebassengene.

Et vannland med spa på Tenerife

Barna kan boltre seg i bølgebassengene, eventyrslott og dragesklier under tilsyn av erfarne badevakter, mens de voksne kan slappe av i friluftsspaets oppvarmede boblebad og massasjedusjer, hvile på en solseng ved siden av bassengene eller flyte langsomt nedover bedagelige Lava River. Aqualand Costa Adeje er det perfekte sted å slappe av og bare glemme alle bekymringer.

Catering
Offers
Parking
Shows
Is accessible
Localidad
Adeje
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
Stikkord
Etiquetas
1
9
54805
262
262
10045