Aquapark Costa Teguise

Et vannland med massevis av fritidsaktiviteter

Aquapark Costa Teguise, som ligger på østkysten av Lanzarote, er blant Kanariøyenes mest mangfoldige vannland. I tillegg til alle de vanlige vannskliene har det innendørs paintballbane. Vannlandet er et perfekt alternativ for en flott dag ute i Lanzarotes varme sol. .

Paintball og svømmebasseng på Lanzarote

Her finnes basseng og sklier for folk i alle aldre, for eksempel Rio Loco (Den vanvittige elven), en sklie der du suser nedover på en gummiring i stor fart. Vannlandet har også flere sklier som lar familien konkurrere mot hverandre. Dette er et sted der man uten problemer kan tilbringe hele dagen. Medbrakt mat er ikke tillatt, men her finnes restauranter med egne dagsmenyer.

Catering
Offers
Parking
Is accessible
¡Aviso!
Paintball stengt for oppussing
Localidad
Costa Teguise
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
  • Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
  • Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
Stikkord
Etiquetas
3
9
54805 14
262
262
10045