Vannlandet Oasis Lago Taurito

Et hotell med eget vannland på Gran Canaria

Hele familien kan slappe av og ha det morsomt i Oasis Lago Taurito takket være et komplett utvalg av tjenester og fasiliteter, inkludert et fantastisk vannland for barna. Stedet ligger ved stranden, i nærheten av marinaen i Puerto de Mogán sør på Gran Canaria, og er det perfekte feriemål hvis du trenger å lade batteriene og komme til hektene igjen.

Boltre deg i saltvann og koble av i varme kilder

Dette vannlandet, som ligger i Mogán, er det eneste på Kanariøyene med saltvann. Her finnes en rekke sklier og aktivitetsparker, og de har alle en maritim vri. Det ligger også en mengde fasiliteter like i nærheten, for eksempel restauranter, barer og butikker samt treningsstudio og baner for padeltennis og vanlig tennis. Her finnes til og med velværesenter og termisk spa, slik at man virkelig kan ta seg en pause fra hverdagen. I Oasis Lago Taurito kan barna storkose seg mens foreldrene slapper helt av.

Catering
Offers
Parking
Shows
Is accessible
Localidad
Taurito
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
  • Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
  • Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
Stikkord
Etiquetas
2
9
54805
262
262
10045