Sioux City

Ville vesten-fornøyelsespark

I Sioux City får du fremdeles oppleve dueller i solskinnet. Cowboyene driver kvegflokkene sine gjennom gatene, bandittene raner banken med dynamittkubber, og du kan ta en drink sammen med sheriffen på saloonen. I banken lukter det kruttrøyk, og i dyrehagen kan du møte taranteller, klapperslanger og en fascinerende albinoalligator fra Louisiana. Sioux City er en helt unik plass i San Bartolomé de Tirajana, laget for å appellere til barnas fantasi.

Cowboy og indianer-show i San Bartolomé de Tirajana

Sioux City ble bygget i 1971 sør på Gran Canaria, og var opprinnelig en filmkulisse. I dag kan parken by på både show og uforglemmelige opplevelser for hele familien. Barna blir tatt med tilbake til tiden der cowboyene red til hest, kastet med hestesko, og overnattet i den lokale kasjotten. Men vær forsiktig i solsteiken! Skikkelige cowboyer husker alltid å drikke nok vann og bruke solkrem.

Catering
Parking
Shows
Localidad
San Bartolomé de Tirajana

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
Stikkord
Etiquetas
2
9
14 54805
262
262
10045