Mundo Aborigen

En fornøyelsespark der du kan lære om livet til Kanariøyenes opprinnelige innbyggere

Omgitt av Fataga-dalens forrevne landskap i Ayagaures nasjonalpark sør på Gran Canaria ligger Mundo Aborigen, en fornøyelsespark som er en reise gjennom Kanariøyenes historie og kultur. Her kan du lære om livet til Kanariøyenes opprinnelige innbyggere takket være mer enn 100 figurer i naturlig størrelse som viser øyeblikk fra hverdagen deres.

Et friluftsmuseum omgitt av Gran Canarias imponerende landskap

Det imponerende landskapet og det solrike klimaet i Fataga-dalen skaper en perfekt ramme om dette friluftsmuseet, der du får nært kjennskap til livet til Kanariøyenes opprinnelige innbyggere. Barna vil elske å boltre seg utendørs sammen med hundene, grisene og geitene i Mundo Aborigen, og de voksne kan reise tilbake i tiden og finne ut hvordan livet var på Kanariøyene for 2000 år siden.

Parking
Localidad
Fataga
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
Stikkord
Etiquetas
2
9
54805 14
262
262
10045