Cocodrilo Park

En spektakulær og lærerik park i Agüimes

Crocodilo Park, som befinner seg sørøst for Gran Canaria, nær Agüimes, kan by på et spektakulært krokodilleshow der krokodillene får mat foran publikum, og får vist hvor sterke kjever de har. Tilskuerne får også klappe en ung krokodille mens den holdes av en av de ansatte. Showet er først og fremst veldig lærerikt, og gir mye informasjon om adferden til disse dyrene som levde side om side med dinosaurene. Siden dyrehagen er privat, går alle billettinntektene til å dekke stell av dyrene.

Reptildyrehage på Gran Canaria

Crocodilo Park har Kanariøyenes mest unike krypdyrsamling, med 300 nilkrokodiller, en av dem på hele fem meter. I tillegg til tigre, hjorter og slanger kan parken også by på et papegøyeshow, og i restauranten kan de besøkende kjøpe frukt og bananer som de kan mate apene med. Crocodilo Park tilbyr gratis busstransport til og fra feriestedet Maspalomas på tirsdager, torsdager og søndager.

Catering
Parking
Is accessible
Localidad
Agüimes
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
Stikkord
Etiquetas
2
9
54805 14
262
262
10045