Cactualdea Park

Europas største kaktuspark

Den høyeste kaktusen i Cactualdea måler seks meter, og den er utvilsomt stjernen på de beste bildene fra denne fantastiske parken. Når du kommer inn i denne kaktusparken, som er den største i Europa, blir du overveldet av størrelsen til mange av de mer enn 1200 artene som finnes her. Parken, som er på 15 000 kvadratmeter og ligger i La Aldea de San Nicolás vest på Gran Canaria, kan oppleves på om lag 60 livlige og underholdende minutter.

Et kaktarium med palmer, aloe vera, påfugler og skilpadder

Cactualdea har mye mer å by på enn bare piggete planter fra eksotiske steder som Madagaskar. Rett forbi amfiteateret ligger en kunstig vulkan omgitt av sildrende vann og noen trappetrinn som tar deg til en praktfull hage. Følg den lange steinstien som bukter seg rundt i kaktariumet, for å se de mange kaktusene blant palmer, aloe vera og kanarisk vortemelk. Rundt omkring spankulerer påfugler, ender, skilpadder og esler uten å la seg affisere det minste. Andre morsomme aktiviteter er å besøke grotten, spise tapas på utendørsbaren og kjøpe suvenirer.

Catering
Parking
Is accessible
Localidad
San Nicolás de Tolentino
Para consultar toda la información disponible y actualizada sobre horarios, reservas, localización y contacto accede a la web oficial.

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
  • Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
  • Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
Stikkord
Etiquetas
2
9
14 54805
262
262
10045