Angry Birds Activity Park

Morsomme aktiviteter i en fornøyelsespark basert på et videospill

Angry Birds Activity Park er den eneste fornøyelsesparken i Sør-Europa med lisens fra det berømte videospillet. Parkens kombinasjon av fysisk utfoldelse og moro oppmuntrer barna til sunn aktivitet. Hver del er laget for å stimulere barn i forskjellige aldersgrupper. Et lekeparadis i Mogán der familier kan ha det morsomt og komme i form sammen.

Morsomme familieaktiviteter i Mogán

Angry Birds Activity Park har massevis av forskjellige soner der man kan hoppe, leke og utforske. For den sporty finnes det fotball-, basketball- og volleyballbaner. Her finnes også gokart- og sykkelbane. De akrobatiske kan glede seg over trampoliner, skateboardramper og en polstret parkour-løype. Her finnes til og med luftkanoner som lar deg skyte gummiballer på tyvaktige grisunger. Det er akkurat som det opprinnelige spillet, men det foregår utendørs blant avkjølende vanndampstråler.

Catering
Localidad
Mogán

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Vis ansvar under bruk av fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
  • Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
  • Respekter og ta vare på de ulike elementene av offentlige fasiliteter (informasjonspaneler, rekkverk, seter, belysning...).
Stikkord
Etiquetas
2
9
14 54805
262
262
10045