SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

DRØMMESTEDER

Det finnes steder på Kanariøyene som du ikke må gå glipp av på reisen din på grunn av sjarmen og stemningen. Steder som tilbyr noe spesielt: bystrender der du kan slappe av i en hengekøye med alt i nærheten, diskotek og utesteder der man kan danse under stjernene til det blir dag... Og for de som foretrekker ro, fredelige alleer eller parker der man kan spasere eller ganske enkelt observere hvordan tiden går.

Overnatt på stedet som ligger nærmest det du foretrekker og nyt følelsen av å vite at takket være av at det kommer tusenvis av besøkende til Kanariøyene hvert år, uansett hvor du drar, vil du finne hal du trenger for å få en uforglemmelig ferie.

HYGGELIG

FOR FAMILIEN

Når du reiser med barn, blir ferien mye enklere når du har alt du trenger i nærheten. Og hvis dette steder i tillegg tilbyr et endeløst antall aktiviteter som garanterer at hele familien har det gøy, desto bedre. Kanariøyene har mange slike steder der du finner alt du trenger for at dere kan ha det behagelig og få morsomme opplevelser sammen.

LIVET I EN

ANNEN RYTME

Noen landsbyer har en sjarm som ligger i rytmen de beveger seg i. Alt skjer i ro og mak, og menneskene som bor der har all verdens tid for å få deg til å føle deg vel. Gjennom mange år var disse stedene en møteplasss for kunstere fra hele Europa som reiste til øyene for å hente inspirasjon. Idag bevarer de fremdeles sine typiske trekk, og som har alle servicetilbud for å gjøre oppholdet ditt så behagelig som mulig.

UTNYTT

HVER DAG

MAKSIMALT

MAKSIMALT planlegger døgnet for deg. Du kan sole deg på stranden, spise på en strandrestaurant med føttene i sanden, bestille noe å drikke på en fortauscafé, spise middag på en restaurant med internasjonalt kjøkken og avslutte kvelden på et diskotek, eller med karaoke. Det er du som bestemmer når du vil legge deg.

KOBLE AV

FRA ALT

Hvis det du trenger er noen dager med hvile, vil du ikke ha mangel på valgmuligheter på Kanariøyene. Enten det er i en gjemt fjellandsby omgitt av natur, eller i en rolig landsby ved kysten, kan du trekke deg tilbake og nyte roen sammen med den eller dem du vil være sammen med.