Brettseiling i Las Cucharas

Brettseiling for alle ferdighetsnivåer i Costa Teguise

Las Cucharas ligger i Costa Teguise, øst på Lanzarote. Dette stedet er ideelt for alle ferdighetsnivåer, siden selve bukten byr på både rolige steder for nybegynnere og brekk som passer perfekt for mer erfarne brettseilere. Det er lett å komme seg utpå og opp av vannet, til tross for den vulkanske bunnen. I tillegg ligger det i et av de mest populære turistområdene på øyen, og du finner derfor både overnatting, restauranter og andre tilbud i nærheten.

Et brettseilingsted som er en del av PWAs verdensturnering

Bølgen ved Las Cucharas, en venstrebølge, bryter over et rev utenfor bukten, og er kort med en hul vegg. Selv om man kan surfe her året rundt, er vinden mest stabil mellom mai og august. Den beste vinden i Las Cucharas kommer sidelengs mot kysten fra nordøst. Her avholdes også en av Freestyle-konkurransene i verdensturneringen til PWA (Professional Windsurfers Association).

Parking
Restaurant
Localidad
Costa Teguise

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
3
259
13
262
10045