Brettseiling i Jameos del Agua

Et sted for erfarne surfere på Lanzarote
Brettseilingstedet Jameos del Agua befinner seg nord på Lanzarote, rett under turistsenteret med samme navn og Cueva de los Verdes. Landskapet er beskyttet og svært vakkert, og stedet passer for erfarne brettseilere. I Jameos del Agua, der passatvinden fra nordøst er kraftigst, finner vi en av de beste venstrebølgene på øyen. Den er lang og rask, med hule tuber, og en høyde på opptil tre meter.
Stabil vind i nærheten av Jameos del Agua året rundt
Det kan være litt vrient å komme seg utpå vannet, spesielt ved høyvann, siden bunnen består av vulkansk stein. Selv om stedet har stabil vind og er bra året rundt, er forholdene for brettseiling aller best mellom april og september. Du kan komme deg dit til fots fra parkeringsplassen ved turistområdet Jameos del Agua, eller du kan kjøre dit med firehjulstrekk når bilporten til stranden er åpen.
Localidad
Haria

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
3
259
13
262
10045