Brettseiling ved Salinas de Pozo

Fabelaktig surfestemning på Gran Canaria
Brettseilingstedet Salinas de Pozo ligger i Santa Lucía sørøst på Gran Canaria. Det er populært blant brettseilere på høyt og middels høyt nivå, siden bølgeforholdene er utmerkede. Området er forblåst og farlig for badende, og brukes derfor nesten utelukkende av brettseilere. Langs Salinas del Pozo-kysten finner du et stort utvalg peaker og bølger med vegger, og vinden treffer rett på kysten fra nord og nordøst.
Et brettseilingsted som kan brukes året rundt
På grunn av det kraftige bølgebrekket kan det være vanskelig å komme seg utpå vannet ved Salinas de Pozo, spesielt ved høyvann. Stranden består av småstein, og havbunnen er også av sten. Salinas de Pozo er på sitt beste fra april til september, i følge de lokale, men stedet er surfbart året rundt.
Localidad
Pozo Izquierdo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
2
259
13
262
10045