Brettseiling ved Pozo Izquierdo

Brettseilingsted med vind året rundt

Pozo Izquierdo sørøst på Gran Canaria, i nærheten av Vecindario, byr på pålitelige vind- og bølgeforhold hele året. Dette er et brettseilingsted i verdensklassen, som kan være utfordrende selv for erfarne brettseilere, og det er med på PWAs verdensturnering. Den lange bølgen ved Pozo bryter til høyre når vinden kommer fra nordøst, rett mot kysten, og denne vinden er på sitt sterkeste om sommeren.

Surfecamper, brettseilingbutikker og -skoler på Gran Canaria

Ved høyvann bryter bølgen mot klippestranden, og man må være forsiktig for å unngå skader på utstyret. Surfesko anbefales. Pozo Izquierdo har et stort utvalg servicetilbud for brettseilere, fra surfecamper og spesialforretninger til det internasjonale brettseilingsenteret. Du kommer hit ved å ta avkjørselen Vecindario-Pozo Izquierdo på motorveien GC-1. Fra Vecindario kjører du bare mot kysten.

Parking
Restaurant
Localidad
Pozo Izquierdo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
2
259
13
262
10045