Brettseiling ved Playa de Vargas

Et brettseilingsted på Gran Canaria for alle nivåer

Playa de Vargas ligger øst på Gran Canaria, i nærheten av Ingenio og flyplassen De stabile vind- og bølgeforholdene gjør dette til et flott sted for brettseilere på alle nivåer, selv om det kreves en viss erfaring på dager med store bølger. Ved Playa de Vargas lager bølgen flere peaker både til høyre og venstre, noen med store vegger og tuber. Vinden er på sitt mest stabile og stedet er best mellom april og september.

Brettseilingsted med sandbunn og rullesteiner

Playa de Vargas er et beskyttet og nybegynnervennlig sted, med en campingplass i nærheten av stranden. Det er lett å komme seg utpå vannet ved lavvann, selv om bølgen bryter nærmere stranden ved høyvann. Ideelle vindforhold for surfing ved Vargas er fra nord, nordøst og sørvest. Bunnen består av sand og rullesteiner.

Localidad
Vargas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
2
259
13
262
10045