Bodyboarding ved La Machacona

En bodyboardingbølge med en lang, perfekt tube på Tenerife

La Machacona er svært populær på grunn av sin imponerende lange og perfekte tube, samt de utmerkede bodyboardingforholdene. Venstrebølgen er en maskin som produserer kraftige tuber, men det er også mulig å ri på høyrebølgen. Den befinner seg på sørkysten av Tenerife, mellom El Médano og Los Abrigos. Selv om stedet ikke er synlig fra veien, ligger brekket i nærheten av La Tejita-stranden, der du også finner en lett tilgjengelig campingplass. Det er ingen servicetilbud tilgjengelig i nærheten, men du kan parkere i området.

Et sommersted for viderekomne surfere i nærheten av La Tejita

Bølgen ved La Machacona bryter over vulkansk havbunn, og veldig nær kysten ved høyvann og når det kommer svell fra sør. Dette stedet krever at du har full kontroll, og egner seg bare for viderekomne bodyboardere. Bølgen holder seg bra på dager når vinden blåser fra nord, men den kommer virkelig til sin rett når sjøen er blank. De beste forholdene får du mellom juni og september, ved høyvann, med vind fra nord og svell fra sør og sørøst. Du kan komme deg hit til fots. Vær klar over at på dager med mye vind er dette en svært tung bølge med sterk strøm.

Localidad
Santa Cruz de Tenerife

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
1
259
13
262
10045