Bodyboarding i Punta Blanca

En kraftig bodyboardingbølge omgitt av naturlandskapet på Tenerife

Punta Blanca er et bodyboardingsted vest på Tenerife, i nærheten av Guia de Isora. Dette er en av de mest ikoniske bølgene på øyen, kjent både for sin kraft og fordi den ligger i helt uberørte omgivelser. Den anbefales for bodyboardere på middels til avansert nivå (spesielt på dager med store bølger). Det er en kort bølge, men den bygger seg opp og danner en kraftig tube. Dette stedet er ideelt for ekstreme manøvre. Stemningen er fantastisk, og det arrangeres flere lokale surfekonkurranser her.

Et sted med et vulkansk rev som bunn, passer for bodyboardere på middels nivå og oppover

Du kommer deg til stedet ved Punta Blanca over et vulkansk rev, og vær obs: Når du går på vulkansk underlag, anbefales det å ha på surfesko. De beste forholdene for bodyboarding finner du på dager med vind fra nord, nordøst, sørøst og øst ved middels lavvann til lavvann, spesielt fra oktober til mai. Strandområdet har dusjer, parkering, restauranter og en redningstjeneste.

Localidad
Guía de Isora

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
1
259
13
262
10045