Bodyboarding på venstrebølgen i La Santa

En av Europas beste bølger for bodyboarding

Venstrebølgen i La Santa er ansett som en av Europas beste bølger for bodyboarding. Den befinner seg i fiskelandsbyen La Santa, på nordvestkysten av Lanzarote, og den brukes vanligvis året rundt av bodyboardingekspertene, siden den holder gjennomgående høy kvalitet. Den er lett å finne, og den er til og med synlig fra veien. Den ligger også i nærheten av noen av de mer kjente surfestedene på øyen, noe som gir hele området en behagelig surfe- og sportsstemning.

Et sted for ekspertene på Lanzarote

Venstrebølgen i La Santa er i virkeligheten en todelt bølge, som bryter til både venstre og høyre. Den høyre er bodyboarderfavoritten, siden den er raskere og hul, og har en loddrett vegg og en kort ride. Disse store bølgene krever både mye erfaring og utstyr som dykkerstøvler og våtdrakt, i tilfelle du treffer bunnen av det vulkanske revet, som er ganske grunt. Perfekte forhold får du ved middels høyvann, med vind fra sør, sørvest, sørøst og øst, og svell fra nord, nordøst, nordvest og vest, mellom september og mai.

Localidad
La Santa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
3
259
13
262
10045