Bodyboarding i El Quemao

En av Kanariøyenes beste bølger for bodyboarding

Tvers for fiskelandsbyen La Santa, nordvest på Lanzarote, finner man av de beste bølgene ikke bare på Kanariøyene, men i hele verden – El Quemao. Den er også kjent som Pipeline Canario, og det fabelaktige omdømmet har gjort at flere restauranter har åpnet i nærheten, i tillegg til bodyboardingskoler og butikker der man kan kjøpe og leie utstyr. Det er lett å komme seg utpå vannet fra havnen i landsbyen.

Et bodyboardingsted for eksperter tvers for La Santa

Bølgen i El Quemao bryter over et grunt vulkansk rev i nærheten av kysten, noe som genererer en mengde dype, raske tuber. Selv om den i hovedsak bryter til venstre, danner høyrebølgen en perfekt, hul tube som bodyboardere elsker. Fra oktober til mars gir vind fra øst og sørøst og svell fra nord ved høyvann de beste forholdene for bodyboarding på ekspertnivå, siden det da kreves avanserte ferdigheter.

Parking
Restaurant
Localidad
la Santa

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
3
259
13
262
10045