Bodyboarding ved Pico de La Laja

En populær bodyboardingbølge blant de lokale på Gran Canaria
Pico de la Laja ligger på østkysten av Gran Canaria, nær byen Las Palmas de Gran Canaria. Denne eksplosive, kraftige bølgen er en favoritt blant lokale bodyboardere. Man må være forsiktig ved høye bølger, siden brekket er ganske grunt, og dette er derfor en bølge for viderekomne. Det kan være vanskelig å parkere i nærheten av brekket, men du kan nå den ved å gå sørover langs gangveien Avenida Maritima, som går mellom La Laja-stranden og byen, eller ved å gå nordover fra parkeringsplassen ved La Laja Mirador via stranden.
Et bodyboardingsted i nærheten av Las Palmas de Gran Canaria
Pico de La Laja er en godt definert bølge som bryter til både venstre og høyre. Den høyre er kort, med en mindre tube, mens den venstre er mye større med en rask, åpen tube langs hele bølgen. Bølgen bryter over et lavarev som er synlig selv ved høyvann. Bølgen er stabil gjennom hele året, ved både høy- og lavvann, men den er best fra oktober til mai, med bølger fra én til tre meter ved vind fra nord, nordvest, vest og sørvest, og svell fra nordøst og øst. Det er lett å komme seg utpå via revet, men ved høye brenninger kan strømmen være sterk.
Localidad
La Laja

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
2
259
13
262
10045