Bodyboarding ved El Confital

Den beste høyrebølgen for bodyboarding i Europa

El Confital-bølgen regnes som den beste høyrebølgen i Europa for bodyboardere. Stedet ligger rett nord for Las Canteras-stranden nordøst på Gran Canaria, noe som gjør bølgen lett tilgjengelig fra byen. Dette er et uberørt og naturskjønt sted med små bukter med sandstrender, i et kystlandskap preget av lavaklipper. El Confital kan nås fra Las Palmas de Gran Canaria via en travel gangvei som er mye brukt av surfere og folk som vil se solnedgangen.

Glimrende tubemuligheter i nærheten av Las Canteras

Surfestedet El Confital er perfekt for bodyboarding på profesjonelt nivå. Det enorme lavarevet løfter bølgen langt ut fra land, og den bryter til høyre med en diger, vertikal vegg, og danner raske, kraftige tuber. Ved lavvann, med vind fra øst og nordøst og svell fra nord og nordvest, når den opptil tre meter. Brekket er på sitt største og beste mellom september og mai. Du kommer deg utpå via revet, men på dager med høye bølger er det tryggere å bruke en korridor med sandbunn midt på revet.

Localidad
El Confital

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
  • Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
  • Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
  • Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
  • Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
  • Bruk helst miljøvennlige solkremer.
2
259
13
262
10045