Bodyboarding ved El Burro

Det mest pålitelige stedet å fange bølger på Fuerteventura
Surfestedet ved El Burro har de mest pålitelige og stabile forholdene om sommeren. Det er et glimrende sted, og takket være de spesielle vind- og bølgeforholdene er det perfekt for vannsport, også for dem som nettopp har begynt med surfing, brettseiling, bodyboarding eller kitesurfing. El Burro byr på en lang sandstrand med vulkanske klipper, og stedet er lett å komme seg til. Det ligger nordøst på Fuerteventura, bare noen kilometer fra turiststedet Corralejo. Det er også enkelt å parkere langs veien.
Et bodyboardingsted for nybegynnere i nærheten av Corralejo
Hovedbølgen ved El Burro bryter til venstre, og den høyre er betraktelig kortere. Stedet er veldig behagelig, så det er perfekt for nybegynnere, men det kreves et minimum av erfaring for å surfe på brekket. På dager med høye bølger er det viktig å unngå det vulkanske revet. De beste forholdene finner du ved lavvann og om sommeren, med den vanlige vinden fra nord og nordøst, selv om du om vinteren kan fange gode bølger ved vind fra sør, sørvest og vest.
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
4
259
13
262
10045