Bodyboarding ved Bristol-Shooting Gallery

En av de beste bølgene for bodyboarding nær Corralejo
Nord på øyen Fuerteventura, ti minutter fra turiststedet Corralejo, ligger surfestedet som er kjent som Bristol-Shooting Gallery. Om vinteren byr det på noen av Kanariøyenes beste bølger for bodyboarding og andre typer vannsport. Siden forholdene er såpass gode, er det et av de mest populære stedene for bodyboardere, så det anbefales å være tidlig ute hvis man vil oppleve bølgene i ro og fred. Stedet ligger i et ulendt område, uten noen servicetilbud i nærheten. På dager med kraftige bølger er det viktig å være forsiktig i vannet.
En perfekt tube på Fuerteventura
Bølgen ved Shooting-Gallery Bristol bryter til begge sider, men det er venstrebølgen som skiller seg ut. Denne perfekte, krystallklare tuben er legendarisk blant kanariske surfere, og det er vel fortjent. Bølgen bryter mot et vulkansk rev, og er veldig utfordrende på dager med kraftig svell. De beste forholdene finner du om vinteren ved middels høyvann til høyvann, med vind fra sørvest, sørøst og øst, og svell fra nord, nordøst og nordvest, selv om det er bølger her året rundt. Det er lett å komme seg utpå vannet, og det kan gjøres fra flere forskjellige steder. Det er en kort padletur til line-upen.
Localidad
Corralejo

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter som utgjør en alvorlig trussel for dyrelivet.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
4
259
13
262
10045