The Amazing Rockers Homenaje a Los Sombras

Tenerife

Tidligere aktivitet

04 July 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

THE AMAZING ROCKERS er dannet av Tenerife-musikerne Pepe Rancel, Fernando Foronda, Paco Urbano, Manolo Santana, Juan Cobo, Tony Mederos og Víctor Cáceres, som på konsert vil hylle den berømte Tenerife-gruppen Los Sombras som mellom 1965 og 1970 , spilte en viktig rolle på Kanariøyene, som en trofast refleksjon og konsekvens av den ungdommelige transformasjonen fremmet og inspirert av den ustoppelige styrken til musikk gjenskapt av rock, soul og rhythm and blues-band i Storbritannia, Irland og USA under 1960-tallet.

Det ærede bandet – Los Sombras – ble svært godt mottatt av datidens ungdom på Kanariøyene, og på grunn av friskheten og innovasjonen i deres unike stil, beholder de fortsatt det glade minnet om opptredenene deres på Club A Go Go i La Laguna, Real Casino de Tenerife, Real Club Náutico, Sloopy's i Santa Cruz, Estadio Insular på Gran Canaria, Atlanterhavsfestivalen i Puerto de La Cruz og andre byer på øyene, minner som fortsatt lever i hodet til generasjonene fra sin tid .

THE AMAZING ROCKERS vil gjenopprette det gode musikalske arbeidet til Los Sombras med denne konserten/hyllesten, og nytolke sanger av komponister, grupper og sangere fra 1950- og 1960-tallet som Fats Domino, Mick Jagger og Keith Richards, Eddie Cochran, Sam Cooke, The Animals , Wilson Pickett, Little Richard, Brenton Wood, The Beatles, Buddy Holly, Elvis, Ben E. King, Chuck Berry og Delbert McClinton.

De som deltar på denne hyllesten vil nyte konserten nesten like mye som om Sombras selv kom tilbake fra sin velfortjente hvile i Rockeparadiset for denne ""happeningen"".

Kategori

Categoría del evento

Musikk

Alder

Pris

Se nettstedet for arrangementer/billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React