OFFTHEROOF

Tenerife

Tidligere aktivitet

24 June 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

"Vi gikk av taket for vår tredje utgave av OFFtheRoof
Lørdag 24. juni i vårt såkalte andre hjem: Bulán Social Club fra 23:00 til 06:00.
Oppstillingen
RANCEL GC Spooky Wave Label
En DJ og produsent basert i Berlin, musikken hans er en blanding av hans to store lidenskaper: bølger og elektronikk. Rancel transporterer lytterne sine til forskjellige opplevelser til sjøs, noe unikt som han oppnår ved å smelte sammen sjangere og legge til den forførende ettersmaken fra 1990-tallet.
MAURA IT Psychostasi/Release Sustain
Maura har hatt en fengslende tilstedeværelse på Londons musikkkrets i årevis. Med produksjoner på Psychostasia Recordings, Release Sustain, Vitalik, Sneaky Music og Deependence, fortsetter han å jobbe hardt i studio med solo- og samarbeidsprosjekter. De skiller seg ut for sine dynamiske sett uavhengig av musikalske trender, viser et utvalg som ikke kunne skaffes i en spesifikk epoke og nøye undersøkt med en gammeldags vibe og et fremtidsperspektiv.
FRAN CABELLO
Etter flere år med utvikling som DJ og turnert rundt bordene til de mest ikoniske klubbene og festivalene på Kanariøyene, har Fran Cabello infiltrert de øvre sjiktene av den elektroniske og kunstneriske atmosfæren på øyene, blant annet takket være en evne til å tilpasse seg. som har gjort hans musikalske repertoar legendarisk. Hans engasjerte forskning gjennom forskjellige stiler oversetter til kunnskap og kommunikasjon som, samtidig som han opprettholder profesjonalitet, gjør øktene hans til en god historie.
JOSÉ HDEZ
Resident DJ på Bulán Social Club.
"

Kategori

Categoría del evento

Festival

Alder

Pris

Se nettstedet for arrangementer/billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React