Los Mesoneros. Tour Europa'23

Tenerife

Tidligere aktivitet

10 September 2023

Islas

Tenerife

Descripción del evento

Los Mesoneros er et popband, dannet i Venezuela, men for tiden basert i Mexico. I ung alder og med få sanger på gaten, klarte de å komme inn i høy rotasjon på de viktigste radiostasjonene i landet deres, og utgjorde en del av den pulserende poprockscenen i Venezuela. Senere, med debutalbumet ""Indelible"", oppnådde de fire Latin Grammy-nominasjoner, og slo rekorden for det venezuelanske bandet med flest nominasjoner i en enkeltutgave.
I deres andre album ""Caiga La Noche"" konsoliderte de seg som et internasjonalt band, slo seg ned i Mexico og oppnådde en ""utsolgt"" turné gjennom Latin-Amerika, Europa og USA.
Etter flere år med turné kom de inn i studio igjen og ga ut ""Pangea"", et album som forandret livet til Los Mesoneros for alltid på grunn av hitsinglene deres ""Te Lo Advertí"", ""Pangea"" og ""Últimas Palabras"" og for en gangs skyld. igjen oppnå to Latin Grammy-nominasjoner.
De ga nylig ut to live-album ""Live Desde Pangea"" og ""10 Años de Indeleble"", med nok en Latin Grammy-nominasjon med den første, og gjorde totalt syv nominasjoner i løpet av hele karrieren og slo rekorden for det høyeste besøket av en streaming. konsert av et band fra Venezuela med ""10 years of Indeleble"".
I 2022 og så langt i 2023 delte Los Mesoneros flere forhåndsvisninger av det som blir deres nye album som skal slippes i 2023 gjennom sangene ""DOS"", ""No Terminamos De Terminar"" ft. Big Soto, ""Despidete Bien"", ""Más"" Tuyo"" og hans siste singel ""El Puesto Es Mío"".
Viktig:
Dette arrangementet er kun for personer over 18 år.
Mindreårige opptil 16 år kan delta i følge med en voksen.

Kategori

Categoría del evento

Musikk

Alder

Pris

Se nettstedet for arrangementer/billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React