The Alright Trio

Gran Canaria

Tidligere aktivitet

26 June 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

""The Alright Trio ble grunnlagt med den sunne intensjon om å ha det gøy og sørge for at publikum har det bra på konsertene deres. Rock, Funk, Blues og litt improvisasjon for å få deg til å føle deg GOD.
Sanger av artister som The Weeknd, John Mayer, Status Quo, Elvis Presley, Amy Winehouse og Stevie Ray Vaughan passerte alle gjennom det morsomme filteret til tre musikere fra Kanariøyene som kommer for å ha det hyggelig.
Dani Gonzalez på gitar og stemme, komponist og kreatør fra Gran Canaria, med en stemme og kvalitet på gitar som er stiltestet. Medlem av Meraki blant andre band, tar han deg fra Liverpool til San Francisco med gitaren sin på samme konsert.
Marcial Bonilla på bass og vokal, også komponist og kjent for sitt arbeid med La Gallina Verde og Blues Riders. Presisjon og JazzBass er hans våpen, med et sekstitalls-preg som alltid følger ham.
Doramas Cabrera, terrengtrommeslager fra PowerDrums-skolen, medlem av band som Deep Riders, Los Suspensos og Los Lola og har spilt med Chincheta de Combate, Dummies, Demian Band og Morpheus, blant mange andre.
"

Kategori

Categoría del evento

Musikk

Alder

Pris

Dette arrangementet er gratis

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React