Skjønnheten og udyret. Gran Canaria.

Gran Canaria

Tidligere aktivitet

28 April 2024

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

Mer enn bare underholdning, denne musikalen, som for tiden er på turné i hele Spania, tilbyr en mulighet til å reflektere over dine egne sosiale oppfatninger og dyrke ekte empati. Nyt å bli underholdt mens musikken og historien leder deg på en reise med forståelse og aksept.
Dette showet ble hyllet som den beste barnemusikalen 2023 av den prestisjetunge Broadway World Spain Awards, og lover magi og underverk for hele familien.
Basert på det klassiske franske eventyret av Beaumont, gir produksjonen en betydelig vri på det originale budskapet ved å presentere en talentfull blind skuespillerinne/sanger i hovedrollen som Beauty. Akkompagnert av anerkjente spanske og internasjonale skuespillere og skuespillerinner, utfordrer verket skjønnhetsoppfatninger og fremmer grunnleggende verdier som empati og aksept for forskjeller.
Bli vitne til magien med levende teater når talentfulle utøvere bringer historien til live med stemmene sine, dynamisk koreografi og et scenografi som eksploderer av farger og undring. Både barn og voksne vil bli fascinert.
Det anerkjente teaterselskapet Factory Teatral Candileja står bak oppsetningen, med regi og dramaturgi av Jesús Sanz Sebastián. Det originale lydsporet, skapt av den talentfulle Pablo Lluch, er supplert med blendende kostymedesign av Juan Ortega.
Fra en fransk landsby fra 1800-tallet til et fortryllende slott, vil dette pulserende opptoget transportere publikum til en verden av farger og magi.

Kategori

Categoría del evento

Kino Og Teater

Alder

Pris

Se nettstedet for arrangementer/billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React