La Comedia de los Errores

Gran Canaria

Tidligere aktivitet

1 to 2 December

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"Hva er sannhet? Hvordan vet vi hva som er sant? Hvor finner vi de riktige svarene?

Kjære publikum, Er ikke feil svaret på alle disse spørsmålene? Hva ville vært sant og riktig hvis det ikke var for feil? Ville de eksistere som sådan? Sannhet og korrekthet skylder deres eksistens til usannhet og feil, siden det ikke ville gi noen mening å si dem som sådan hvis muligheten for deres motsetning ikke eksisterte. Det autentiske og det korrekte er alltid så flatt, så kjedelig, synes du ikke?

The Comedy of Errors starter med en dødsdom og alt blir til en fest ved en feiltakelse. Ved en feil bytter vi partnere i troen på at vi har rett, og ved en feiltakelse havner vi i fengsel og tror at vi er ærlige. Vi lærer av våre feil, men det er en feil å tro at hvis vi ønsker å aldri gjøre feil, vil ingen bli gjort.

Hellas, vår kulturs vugge, mor til Aristoteles, Perikles og de dionysiske festivalene, bestemoren til Zorba den greske, Varoufakis og ravene til Barceloneta. Fire tvillinger, det vil si to tvillingpar relatert til to tvillingjenter, som feilaktig parer seg med tvillinger som ikke er deres partnere, mens deres ekte tvillinger forkler seg som feil tvillinger for å forføre tvillingene sine, bedragere av seg selv. Eller er det ikke det det er? Nei, jeg tok feil. Jeg gjorde en feil. I virkeligheten er ikke disse to personene tvillinger for hverandre, men for et annet par som også er tvillinger. Det andre paret skylder penger til en gullsmed, som er en venn av en eksorcist som bor i nærheten av et kloster. Abbedissens mor er gift med en reisende kjøpmann, men hun tror han er død. Så, er hun mer en mor enn en abbedisse? Eller tar jeg feil igjen? Alle vil feste ved sjøen i Efesos. Har Efesos en port? Den har et bibliotek og et vakkert teater, men havet?

Jeg håper at Aeschylus, Shakespeare og Mikis Theodorakis følger oss på denne reisen og at dere, kjære publikum, nyter festen."

Kategori

Categoría del evento

Kino Og Teater

Alder

Pris

Se nettstedet for arrangementer/billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React