Fito Paez

Gran Canaria

Tidligere aktivitet

21 July 2023

Islas

Gran Canaria

Descripción del evento

"En musiker som ikke trenger noen introduksjon. Fito Páez er en av de viktigste eksponentene for argentinsk og latinamerikansk rock og spanskspråklig musikk.
For rockelskere trenger han ingen introduksjon. Den argentinske sangeren Fito Páez vender hjem til Alfredo Kraus Auditorium.
Han beskrives som «trubaduren til argentinsk rock». Han er en argentinsk musiker, komponist, pianist, filmregissør og sanger. Han var også medlem av den såkalte Rosarina trova. Rodolfo Páez, bedre kjent som Fito Páez, regnes som en av de viktigste eksponentene for rock i sitt land, i hele Latin-Amerika og i spanskspråklig musikk.
Fito spilte inn sitt første soloalbum: 'Del 63' i 1984. Dette materialet hadde innvirkning på musikk som ble hentet fra rock, jazz, tango og folklorekilder. Med tekster som lukket øynene for virkelighetens landskap. Samme år spilte han også inn sitt andre soloalbum med tittelen 'Giros', som han konsoliderte inspirasjonen som utøver og komponist med, spesielt i sanger som 11 og 6, Cable a Tierra og Yo vengo a ofrecer mi corazón. I 1986 spilte Páez inn Corazón Clandestino. En enkelt maxi med tre temaer, inkludert La rumba del piano, sammen med den store brasilianske komponisten Caetano Veloso.
Anerkjent som en av de nye solomusikerne med størst fremtid, sluttet han seg til et annet av argentinsk musikks monstre: Luis Alberto Spinetta. Sammen jobbet de med et prosjekt som så dagens lys i form av et dobbeltalbum kalt 'La, La, La'.
"

Kategori

Categoría del evento

Musikk

Alder

Pris

Se nettstedet for arrangementer/billetter

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Contenido
Logos React