Tejita-stranden

En rolig strand ved det spesielle naturreservatet ved Montaña Roja
Sør på Tenerife, i nærheten av det spesielle naturreservatet ved Montaña Roja, finner du den rolige stranden La Tejita. Den er én kilometer lang, og det går vei hit fra El Médano og fiskelandsbyen Los Abrigos. La Tejita har en uberørt natur som gjør den til en strand som ofte besøkes av ungdommer og personer som driver med idrett, og som ønsker seg en ferie borte fra de største turistområdene. Og utsikten til det storslåtte fjellet Montaña Roja – et gammelt rødaktig vulkankrater – gjør denne stranden til et unikt sted for å nyte dette landskapet.
Nudisme på Tenerife i nærheten av El Médano
La Tejita er en uberørt strand med gyllen sand og moderate bølger. Den har konstant vind, noe som gjør den til et viktig sted på øya Tenerife for de som driver med sport som surfing og brettseiling. Og den skjermede østsiden, i nærheten av Montaña Roja, er perfekt for nudister som vil sole seg uforstyrret. Rett ved sanden har du en romslig parkeringsplass, og ikke langt unna ligger det en campingplass for bobiler og telt. Her finner du dusjer, kaféer og utleie av hytter av tre.
Length
1 km
Hammok sunshade
Nudist zone
Parking
Restaurant
WC
Public transport
Tourist info
Localidad
El Medano

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
1
9
262
262
10045