Playa del Inglés

En av de mest kjente turiststrendene på Gran Canaria
Playa del Inglés er en av de mest berømte turiststrendene på Gran Canaria. Den nesten tre kilometer lange stranden med gyllen sand og rolig vann befinner seg på sørsiden av øya, i nærheten av det spesielle naturreservatet Dunas de Maspalomas. Det ligger også en rekke hoteller og turistleiligheter i området. Langs hele stranden finnes det områder med fasiliteter for familier, og den har i tillegg egne områder for volleyball eller strandfotball. Dette er et unikt sted der hele familien kan kose seg med en perfekt strandferie.
En enorm strand i turistområdet Playa del Inglés
Playa del Inglés-stranden har en enorm utstrekkelse langs kysten, og den strekker seg fra den store turistkjernen Playa del Inglés i sør og helt til Punto de Maspalomas. I den nordlige delen finnes det et stort utvalg av innlosjeringsmuligheter og en mengde fasiliteter som er ideelle for familieferier, for eksempel utleie av parasoller, toaletter, dusjer og små strandkaféer der du kan ta deg en matbit. Og der stranden blander seg med Punta, er den mer uberørt og har flere surfe- og naturistområder.
Length
2,7 km
Hammok sunshade
Nudist zone
Parking
Restaurant
Showers
Sport equipment
WC
Public transport
Tourist info
Localidad
Playa del Inglés - Maspalomas

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Kast aldri fra deg avfall av noe slag i naturen, inkludert sigarettsneiper. Matrester bidrar til spredning av gnagere og villkatter.
- Kast ikke gjenstander eller avfall av noe slag i sjøen.
- Respekter dyrene, ikke forstyrr dem og ikke mat dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, gi beskjed på nødnummer 112. Heller ikke må du plukke blomster og planter.
- Samle ikke på steiner og ta ikke med deg noen andre ting fra naturen. Gjør heller ikke endringer i naturen ved å stable steiner for å lage de dessverre berømte «tårnene».
- Bruk ikke såpe i dusjene som er tilgjengelige ved inngangen til strendene...
- Bruk helst miljøvennlige solkremer.
- Kjæledyr er forbudt på de fleste strendene. Vær sikker på at det er lov å ta det med.
- Legg vekt på å ikke forstyrre roen i omgivelsene med overdreven støy (høy musikk, roping...), og heller ikke forstyrrende aktiviteter som ballspill.
Stikkord
Etiquetas
2
9
262
262
10045