Los Cristianos - Teide

Denne ruten ligger i det sørlige Tenerife og tar deg opp gjennom furuskogterreng, på tekniske vulkanske stier og lettere skittstier opp til Teide. Den er stadig stigende, og del én av Bluetrail Ultra Race.
Den starter med en urban del fra Puerto Los Cristianos og og herfra videre til skittstier som passerer gjennom dalene og ankommer Arona. Du klatrer videre opp til Vilaflor på steinete stier og gjennom furuskog der ruten endrer terreng.Når du passerer furuskogene, tar stien av til et månelandskap opp til toppen av Guajara. Herfra støver stien seg gjennom et spektakulært landskap med fantastisk utsikt helt til du kommer til foten av Cañadas del Teide. Fra dette punktet kan du se hvor gigantisk Teide virkelig er. Ruten ender på Parador Las Cañadas del Teide.
Følelsen av å gå denne ruten er som ingen andre. Mount Teide gjør at alt annet virker så lite og miniskult. Dette betyr at avstander virker større og det krever mer innsats. Denne ruten er vanskelig, og derfor anbefales for den erfarne trail runner.
Distance
43 km
Negative slope
1.300 m
Positive slope
3.300 m
Localidad
Los Cristianos - Cañadas del Teide
Downloadable files selection
Archivos
Imagen Archivo
Título Fichero
Los Cristianos - Teide
pdf
Imagen Archivo
Título Fichero
Los Cristianos - Teide
zip

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Ta alltid med deg matavfall og sigarettsneiper. Legg heller ikke matrester i naturen, det kan føre til spredning av katter og rotter.
- Gi ikke mat til dyr og ikke forstyrr dem. Hvis du oppdager et skadet dyr, takker vi for at du tar kontakt via nødnummer 112.
- Ta ikke med deg steiner og andre naturlige ting fra naturen. Gjør heller ikke inngrep som kan endre naturen, for eksempel steintårn.
- Idrettsaktiviteter må ikke utøves utenfor de tillatte områdene.
1
257
13
262
10045