SISTE NYTT: Coronavirus (COVID-19) her

Havet har vært hovedpersonen hele veien, men endelig er båten i ferd med å nå land.

Hva er det man kan
skimte i det fjerne?

Akkurat, øyer i sikte … det er:

Kanariøyene

Tenker du på å reise til
Kanariøyene
med cruisebåt?

Hvis cruisebåten din stopper på en eller flere av Kanariøyene, kan du utnytte reisen til det fulle. På svært liten plass finner du et meget variert landskap og mange ting å gjøre.

Nyt det kanariske klimaet på stranden, i byen eller begi deg inn i en frodig natur.

Et uforglemmelig stopp

Gå ned i og rundt en vulkan, følge i fotsporene til Columbus, bade på uendelige strender, oppleve verdens beste klima, prøve vin og ost foran havet, le på ordentlig, oppdage verkene til Manrique, få kontakt med naturen igjen...

1

Hvordan blirditt stopp?

En rolig dag på den gyldne stranden? Hektisk handling på ettermiddagen? Uansett hvordan det blir, er vi sikker på at det blir ledsaget av verdens beste klima, fordi på Kanariøyene er gjennomsnittstemperaturen 19 ºC om vinteren og 23 ºC om sommeren.
2

Den perfekteplanen

På øyene er det en mengde aktiviteter og muligheter i henhold til det du planlegger, enten det er å slappe av, utflukter, vandreturer, familieaktiviteter … listen er lang!
3

Utnytt tidenmaksimalt

Det er mange aktiviteter i nærheten av havnene, og dermed kan du utnytte det korte oppholdet ditt på øyene mye bedre. Hvis du trenger et transportmiddel, er det drosjer og busser. Biler og motorsykler kan leies.
4

Husk å kommetilbake!

Et viktig råd: husk å komme tilbake til båten, cruiset går videre! Selv om oppholdet er kort, vil det være en følelse du tar med deg: når du først har vært på Kanariøyene, vil kroppen din alltid tilbake, og det beste du kan gjøre er å høre etter.