Mahoh

Et hus på landet på nordsiden av Fuerteventura
Når man gjør seg flid og gjør ting med omhu, klarer man å skape et så autentisk sted som Mahoh, et oppusset hus på landet, der nøysomheten fra steinene og varmen fra treet passer perfekt inn det golde og nøkterne landskapet på Fuerteventura. Man kan ikke nekte for at dette hotellet, som ligger på nordsiden av øyen, har en landlige sjarm, og det samme kan man si om de flotte solnedganger man kan se fra de dekorative vindmøllene på fjellene rundt. Her finnes ikke noen vanlig hotellresepsjon, men derimot er det hester, grønnsakhager og ro.
Restaurant med typisk mat fra Kanariøyene
Rundt stedet ligger en patio med planter i vulkansk sand med ulike kaktuser. Dette er det perfekte stedet for å kikke på stjernene om kvelden. Man har utsikt mot palmer fra hvilket som helst av de ni rommene innredet landlig stil. Mahoh tilbyr mye: en stall med hester, en spektakulær hage, et innbydende basseng og til og med et bibliotek med klassisk litteratur. Noen få meter unna ligger den vidunderlige restauranten, med kanarisk mat som er tilberedt med omtanke, som for eksempel geitekilling, og 10 minutter unna med bil, ligger de fantastiske strendene på El Cotillo.
Airport distance
32 km
Restaurant
Room service
WiFi
Pool
Localidad
Villaverde

TENERIFE

TENERIFE

GRAN CANARIA

GRAN CANARIA

FUERTEVENTURA

FUERTEVENTURA

LANZAROTE

LANZAROTE

LA GRACIOSA

LA GRACIOSA

LA GOMERA

LA GOMERA

LA PALMA

LA PALMA

EL HIERRO

EL HIERRO
Bærekraft
Sostenibilidad
- Bruk vannet og klimaanlegget på rommet ditt på en ansvarlig måte. Unngå unødvendig daglig vask av håndklær og sengetøy.
- Bruk søppeldunkene, og sorter avfallet ditt så langt det er mulig før du kaster det i tilhørende beholder. Kast ikke sigarettsneiper på bakken.
- Vis ansvar i fasilitetene ved å følge instruksjonene til overnattingsstedet.
- Respekter ferien til de andre som bor på stedet.
Stikkord
Etiquetas
4
10
262
262
10045